onsdag 16 februari 2011

Löjliga säsongen : TÄFF Edition

Vi är en vecka ifrån första träningsmatchen med Marks stolthet, TÄFF. Turerna har varit många, fram och tillbaka, tänkte sammanfatta läget så här långt.

Ins:
Linus Svensson (Kung Karl) , Andreas Redlund (BIF) och Jesper Selin (fd Örby)

Outs:
Jimmi Svahn (Vapnö Mjölk IF) Jimmie Grönlund (Sthlm City Vicepresidents)

Sammanfattning:
Vi har inte tappat så många spelare egentligen, vissa saknas på träning men har inte lämnat klubben. NR är enligt planen borta halva säsongen, ett avbräck. Nicklasson svävar för tillfället i limbo. Grönlund var klar, men gjorde en kovändning och drog till huvfudstaden. Detta har gjort att vi hamnat i en lätt prekär målvaktsituation. En målvakt till skulle ju inte skada. Nyförvärven kommer göra stor nytta. Niklas "Flamini" Abrahamsson gör en mycket viktig "comeback", det är en ren fröjd och se honom springa som en kalv på grönbete på träningarna. Flabbet kör en stenhård rehab på sitt sargade knä, kan han öka deltagandet i årets kampanj så vore det oerhört välkommet. Med ett par nyförvärv till samt Nicklasson ser det hyfsat ut..

Då vi har flera derbyn i år gäller det verkligen att komma undan med hedern i behåll. Lyckas vi sätta försvarsspelet bra i år kan nog året bli ganska angenämt. Det känns i dagsläget lite tunt, men folk lär väl börja träna när det blir lite varmare ute.

Första matchen nästa helg blir mot en gammal antagonist, Kung Karl. Ska bli väldigt kul att få möta dem, första gången för mig faktiskt.

Vi får säkert återkomma med mer övergångar framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar